söndag 12 augusti 2012

Katastrof!!

Idag har nog det värsta tänkbara hänt! Eller kanske inte riktigt så illa, men kaos tycker matte det är...
Vi har i alla fall spenderat dagen i vackra Ronneby brunnspark där det var dags för utställning! Men det hade ni väl säkert redan gissat på! 
Jag och matte var faktiskt inte alls så nervös idag, för vår bästa mormormatte/mattes mamma, hon var med som stöd till oss! Och då blir man ju så glad :-)
Som vanligt fick jag ju dela bur med min fina flicka Lusie... Och vet ni vad, jag hade en jättesöt granne också i buren intill!
Här är jag omringad av fina flickor!
Ni kan ju gissa vad bra jag trivdes där!!
Nu till katastrofen... När det var dags för mig och matte att inträda ringen så stod ju min mormormatte och knäppte kort för glatta livet.. Men vet ni, av alla dessa kort så blev det bara en bild!!! För då hade visst kameran slutat fungera.. 
Så här bra blev vi på den enda bilden!
Det var visst något vajsing med minneskortet som tappar kontakten med kameran! Så typiskt va??
Nu kanske ni undrar hur det gick för oss då?? Vi är inte alls nöjda för fem öre... Vi fick bedöming som löd; 
Good size. Maskuline. Silky coat. Squrred muscle. Good pigmentation. Good condition. Musculated good movement. Crabbing. Not presenting correct guait
Och kvalitetspris Very Good. Men men, bättre än så blir det väl inte för oss! Kanske vi skulle lägga detta med utställning på hyllan?
Eftermiddagen har vi spenderat tillsammans med Ozzy på vårat favoritställe, och där fungerade kameran i si sådär en kvart..
Fastnade vi på bild nu?
Vår allra finaste Ozzy!
Ja, nu snurrar tankarna hos oss om det blir fler utställningar!!

13 kommentarer:

Jennie sa...

Hej Emma och Malte!
Såklart ni ska fortsätta med utställning! Vi tycker ni är jättefina! Och vi hoppas vi ses i Asarum den 16/9!
Kram Jennie

Arlo sa...

Äh, lägg utställningarna på hyllan och njut av hur attans snygg du är ändå! Be matten lägga utställningspengarna på en ny kamera i stället så vi får se hur tjusig du är! Där har du mitt råd!

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Om du tycker att det är kul med utställningarna så tyckter jag du ska fortsätta :) Men tycker du det är tråkigt så hitta på nått annat kul att göra med voffsingarna :)

Hoppas du får nån ordning hur du vill.
Sv. Självklart så delar jag med mig :)

Kram

Eva sa...

Fortsätt du om du tycker det är kul! Och så tänk på att hanar ofta inte är "färdiga" förän efter kanske 2-2.5 år eller så. Killar mognar sent som bekant...;D

Grabbarna boys sa...

Gör en paus med utställningarna....det ska vi gööra med Vilgot iallafall.
Håller med Eva om att hanarna mognar sent och våra grabbar är i värsta sista hormonracet just nu!
Hoppas verkligen det ordnar sig med kameran.
Den är ju nästan helt ny ju!!
Vov o kram!

Marie sa...

Hej Emma!
Så kul att träffa dig idag igen! Om du ska fortsätta att ställa ut kan bara du själv bestämma. Fortsätt om du tycker det är roligt - det är ju det viktigaste! Är du osäker så ta en paus och känn efter om du saknar det eller om du hittar något annat som du tycker passar er bättre. Det är ju aldrig för sent att ta upp det igen framöver om du skulle vilja det.
Fast jag tycker såklart också att det är trevligt att vi "Lönnbackare" har fått sällskap av dig:-) Därav synd om du lägger av.

Vi i Kasperian sa...

Vi håller med dom andra här, bara om du - och Malte - tycker det är roligt så ska ni fortsätta med utställningar. Annars finns det så mycket annat kul att göra, ju! :)
Förresten så är vi allihop våra mattars "finaste hunden som finns", och DET tycker jag är det viktigaste! :)

Sandra sa...

Men duuuuuuuu Very Good...de är väl BRA!....väldigt bra faktiskt ;).... Tråkigt med kameran däremot..typiskt. Kram

Carina sa...

Very good är ju faktiskt en slät 1 så det är väl inte så dåligt. Jag har ju "kämpat" med Thea men igår var det hennes tur. Men håller med övriga att man måste tycka det är kul för det finns en hel massa annat kul också att göra. Sen tycker ju faktiskt jag ni är superfina. Kram

Dolores sa...

Tycker du att det är kul att springa runt i vänstervarvet så fortsätt. Men du kanske ska göra som de andra föreslog att ta en paus och låta honom grovna till. För hundarna har oftast inte fått sin färdiga kropp förrän i 4 års åldern så som Eva skrev.
Om jag förstod kritiken så började han gå över i passgång och då blir det en väldigt konstig gångart där de "krabbar" /rullar sig fram. Lär dig att se när han gör det och korrigera lite lätt med kopplet och du kanske måste öka steglängden i såfall. Passgång är väldigt vanligt att hundar gör, det är en energisparande gångart och mina båda gör det nästan så fort vi är ute och går för att de går mycket snabbare än vad jag gör. För den skull får de inte alltid göra det utan jag korrigerar. Kolla även upp hans rygg ibland kan de ha ont i ryggen och då går de över i pass för avlasta den. Simning är perfekt att göra för hundarna bygger starka ryggmuskler på ett skonamt sätt.
Lycka till och gör roliga saker som ni båda gillar.
Kram

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Var ju inte kul att utställningen inte blev som ni tänkt er. Sen att kameran strejkade var ju heller inte så lyckat :(
Men nått måste ju varit bra.....Du fick ju dela buren med en snygg tjej ju :) Och det är banne mig inte illa ;)

Kram

Ludde sa...

Om din matte tycker att det är kul att frisera och snygga till dig ibland för att vara med på utställning så kan hon väl passa på när det är vint väder och ni inte har något annat för er. Det är väl inget fel på att bara vara sällskapshund som jag heller... Kramis!

Anonym sa...

Vi håller med Rudi :)
Det finns så mycket annat kul att pyssla med och du är attans snygg som du är, utan hedersrosetter och pynt :)

//Jenny o Brio