onsdag 5 juni 2013

Badat!

Värsta sommaren är det här hos oss nu. Och idag så har vi minsann varit i sternö igen! Vi är där ganska ofta men tyvärr åker inte alltid kameran med... Matten har faktiskt tappat sin fotolust (igen)! 
Fantastiska sternö!
Och kan ni gissa vad jag gjort där? 
Badat så klart!!!
Och burit på pinnar!!
Och gnagat lite på dom med, måste kvalitetstesta!
Härligt va??
Men ska jag berätta något fruktansvärt!?!
Jo, när vi är där och njuter som allra fullast, då dyker det upp något vitt stort monster där på vattnet! Fattade inte alls vad det var för otäckt, men en ordentlig utskällning fick det sig iaf!
Vad gör du här din odugling?!

Usch ja, hemsk grej det där!!
Men vi hade det bra i alla fall, så jag kom därifrån utan men för livet :-)
Kan det bli bättre?

7 kommentarer:

Ludde sa...

Åh, det såg väldigt skönt ut med allt badande och pinntuggande! Tur att din matte har dig som kan skälla ut såna där segelmonster så dom inte åker ända upp på land och kör på er... Kramis!

Vi i Kasperian sa...

Bra att matte hade dig med sig, så att du kunde skrämma iväg monstret! Annars vet man inte vad som kunnat hända! Törs inte ens tänka tanken... ;)
Min matte fotar helst bara sånt som finns runt skrivbordet och datorn och möjligen på altanen... så att kameran finns precis nära henne.
Hon är lat! Jag tror faktiskt ännu latare än din! Hehehe, tänk vad dom går miste om, när dom ju faktiskt har oss som fotoobjekt... ;)

Carina sa...

vilket fusk ni får bada och vi hamnat på trimbordet. Världens bästa matte har du helt klart.

Grabbarna boys sa...

Mysgubbe som får bada på Sternö....det var nog typ en hel vecka sedan vi var där sist!
Hur länge som helst sen då ju..
Vov från grabbarna boys!

Arlo sa...

Bada...det kan jag bara drömma om innan vi vet om jag är sjuk eller frisk egentligen...suck! Härligt det ser ut hos er!!!

Sandra sa...

Ser super härligt ut...men det stooora vita var skumt

emelie sa...

tack! :)
här finns ju massa fina bilder med! :) vi hade en liten fotoskola på sidan förr men vet inte ens om den finns kvar. kanske kan det fixas ihop något litet inlägg ibland framöver!