Änglahundar

Som många andra så vill jag skriva lite om våra tidigare hundar och hedra deras minne.

Bilder kommer...

Milou
1990-1996

Vår första hund köpte vi när jag bara var 4 år. Milou var en blandras terrier som inte var uppvuxen på någon kennel.
Jag har inte så många minnen av honom då han inte hann bli så gammal. Men jag minns tydligt att när vi ropade Mille mille milanoooo så kom han som ett skott och skulle slicka en i ansiktet.
Milou råkade ut för en svår olycka 1995 och blev väldigt dålig efter detta. Så i mars 1996 fick han somna in.

Disodil´s Chocolate Tornado "Cockie"
1995-02-11 - 2006-10-18

Cockie köpte vi efter Milous olycka för vi trodde att Milou skulle bli piggare av att få en kompis.
Cockie kom från Kennel Disodil i Rottne, Växjö, och var en Amerikansk Cocker Spaniel. När vi var uppe och tittade på honom var han redan 4 månader gammal.
Han var så busig när han var liten så hans uppfödare tyckte att namnet Tornado passade utmärkt.
Cockie var inte så jätte mycket för att gosa och mysa, utan ville gärna ha koll på vart alla i familjen befann sig eller om där kom några "inkräktare". Han var en väldigt glad vovve och viftade hela tiden på svansen. Hans favoritleksak var ett pipdjur som han hade med sig överallt (även i sängen).

Cockie med sitt älskade pipdjur


Disodil´s Cream Biscuit "Dustie"
1996-04-13 - 2009-03-09

Cockie sörjde väldigt mycket efter Milou och vi bestämde oss därför för att köpa en vovve till, Dustie var ännu inte född när vi bestämde detta utan vi tingade honom innan. Även Dustie var en Amerikansk Cocker Spaniel från Växjö.
Vi var och hämtade Dustie när han var 8 veckor gammal, lagom till att jag och min bror hade sommarlov och mina föräldrar semester.
Dustie är den snällaste hund vi haft, han följde oss vart vi än gick och gjorde aldrig motstånd till något, han var inte särskilt busig utan ville hellre bli gosad med. Han älskade att ligga och sova under täcket i sängen och så nära en som möjligt.
Jag och Dustie i Åhus

Dustie 12 år