söndag 29 maj 2011

Morsdag och spår

Hej,

även denna helgen har varit aktiv för oss. Vi har hunnit med att vara på kölön (igen) och provat på att spåra och så idag har vi varit i Sölvesborg och firat morsdag och 80-års kalas.

Igår var vi ute i skogen på kölön och la ut två olika spår. Det var så roligt på valpkursen så jag var tvungen att prova det igen. Det gick jätte bra denna gången också, Malte är duktig på att hitta spåret men har blivit lite ivrig.. Vår ena hundinstruktör sa något om att hunden inte ska bli för ivrig då det i så fall kan bli slarvigt, så vi får nog träna på att ha ett lite saktare tempo.
Här lägger jag det första spåret
Men matte, vart ska du ta vääägen??
Malte verkar tycka det är jätte roligt iaf för han är ivrig och vill gärna spåra direkt. La det första spåret på ett lite "klurigare" ställe med stockar men det gick jätte bra ändå!
Här känner jag att du har gått!
Hur ska jag komma över här dåå?
Igår kväll satt jag och tittade runt om det går några spårkurser i Blekinge, hade varit jätte roligt att få prova på detta mera. Kanske någon som vet vart man ska söka sig?

Idag fick Malte följa med ner till Sandviken i Sölvesborg på kalas. Jätte härligt att vara nära havet, synd att det inte var bättre väder.
Livslång vänskap!
Ja, den bästa dagen i mitt liv är verkligen den när jag var och hämtade min lilla julkringla. Jag är så glad för denna underbara varelse!

På återseende!

3 kommentarer:

Katarina sa...

Den sista bilden säger allt: kärlek!

Patricia sa...

Ja, vi håller med.
Sista bilder är helt underbar.
LOVE!!
Vad kan man inte tycka om dessa jul"kakor"
Kram Patricia!!

Tina sa...

Hej Emma!
Fiin blogg och många fina foton!!!
Fortsatt lycka till med bloggandet!
//Många kramar från kusin Tina