lördag 18 juni 2011

Familjeträff

Idag har vi varit nere hos våran uppfödare igen och hälsat på! Det var dax för ännu en valpträff, fast denna gången var det Ozzys tur. Alltid lika kul att få komma dit och hälsa på och träffa alla.
Idag var vi inte så många, men det var lika roligt ändå! Så roligt att se alla hundar busa och att få prata med alla trevliga människor.
Ozzy fick träffa sin brorsa Ricco och sin halvbror Teo medan Malte fick träffa mamma Mandy, pappa Teo och brorsan Vilgot. Sen var även söta Alfons där, fina Abbe och Simon. Ja en hel del hundar på bara några få mattar och hussar.
Här är vi några stycken.
Både Ozzy och Malte tyckte det var jätte roligt att springa runt och nosa och busa med alla de andra grabbarna. Ja, bara killar var vi till en början!
Ozzy och Ricco vill inte va med på bild!
Malte och pappa Teo. Är vi något lika?
Först hälsade alla hundarna på varandra, sen fick vi sitta ner och äta jätte god tårta och dricka kaffe/saft. Sedan var det dags att prova på agility och rallylydnad! Ozzy fick prova agility som han tyckte var jätte kul (fast läskigt att springa genom tunneln) och Malte fick prova på rallylydnad.
Sedan efter det var det dags för promenad och tipsrunda och korvgrillning. Vid grillningen fick vi träffa några fler vovvar, bland annat söta Sally på 8 veckor! Snacka om att man blir valpsjuk igen..

Jag är bara en liten flicka, jag!
Ja och så tog vi ju också ett familjepoträtt som vanligt! Det är ju ett måste när man träffas så..
En jätte rolig dag har vi haft och nu ligger det två trötta vovvar och sover! Hoppas på att få träffa på alla snart igen!

På återseende!

4 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Det är alltid lika roligt att komma hem till gammelmatte igen. Man är på någotvis hemma där och alltid lika välkommen.
En jättekul dag har det varit.
Just nu ligger Vilgot ganska utslagen och vilar.
Han har trimmats lite (inför utställningen imorgon) sen vi kom hem.
Dock inte mycket som släpper av pälsen, men det får gå som det går.
Och visst är de lika Malte och farsan Teo.
Inget snack vem som är farsa till Malte.
Ha en foortsatt bra helg.
Vov o kram!!!!

Katarina sa...

Härligt med så många cockrar!

Anonym sa...

Håller med om att det är lika kul å träffas tur att vi träffats 2 gånger på kort tid va fin Ozzy med är Ja man kan se lite likheter på Theo & Malte.
Hoppas vi springer på varandra lite på utställningar i Sommar/höst så kul å följa killarna i och med det bra är 4 veckor som skiljer på Alfons & Malte. Mycket fina bilder du tagit.

Ha det gott vov vov Ricco & Alfons & Towe

Rudi sa...

Men hos er finns ju massor av mina andra bloggisar också på bild! Kul! Jag hade gärna varit med er på festen, jag kunde ha gått på knäna så hade jag sett ut som en cocker, eller hur? Matten vill ha Sally, säger hon. Varför då, undrar jag, hon har ju mig!