söndag 19 februari 2012

Händelselös helg!!

Ja, det är inte alltid som det händer roliga saker på helgerna! Denna helgen har min matte jobbat (igen) så vi har faktiskt inte gjort nånting!! Vi har förstås promenerat och tränat och haft allmänt mysigt, men inga spännande äventyr.
Slappt!!
Sen undrar min matte om de är någon annan som har hundar som skaffat sig vanor??
Jag har visst en vana att varje kväll klockan 21.30 (cirka med 5-10 minuters avvikelse) tala om tydligt* att jag vill gå sista kisserundan för att sedan få gå och lägga mig!!

Hoppas ni haft en bra helg!!

*Med tydligt menar jag; stå och skälla och bita matte i fötterna

9 kommentarer:

Arlo sa...

Nja, det ska väl vara att när det är lördag och söndag så går jag ut och sätter mig på samma plats för at vänta på Tiger, för jag tror alltid att han och jag ska promenera när det är helg. Men det är ju inte alltid så...

Carina sa...

Mina kääner på sig när det är fredag och lördag av någon konstig anledning. För då går de i gång något alldeles för de dagarna får man helgott ben. Så nrä jag kommer från duschen är de helt vilda trots att jag har samma rutin varje kväll.

Ludde sa...

Jodå, jag vet när klockan är sju och det är dags för kvällsrundan. På tisdagar, när matte ska jympa, vet jag att jag oftast får stanna hemma medan husse skjutsar matte till station och på torsdagar brukar dom åka och handla mat utan mig. Klart att vi vet mycket mer än dom tror... Kramis!

Katarina sa...

Jag är kvällstrött, så jag brukar lite diskret tala om för matte att det är läggdags vid halv tio - genom att gå in i sängkammaren och gnälla lite. Då brukar hon komma.... : D
/Leia

Ann-Margret o Vinja sa...

Nej Vinja har inget sånt alls för sig, hon rättar sig helt efter sin matte ;)
Det ända som hon gör är väl att hon tror det är mat efter varje gång man varit ute. För då sätter hon sig i köket och väntar ;)

Nått kul väder är det verkligen inte nu :( Hade jag inte haft isbroddarna hade det nog inte blivit nån promenad här heller. har köpt ett par på Stadium som jag är super nöjd med :)

Kram

Grabbarna boys sa...

Här rättar vi oss också efter matte....vi skulle aldrig få för oss att gå och lägga oss utan henne....inte gå upp på morgonen heller utan henne för den delen!!
Sover hon så sover vi!!
Vov från grabbarna boys!

Eva sa...

Assar har en lite liknande vana, och vid ungefär samma tid. Men han gnäller "bara":D Och sedan ger han sig när/om jag säger att det inte är dags. Men han påminner då o då tills det blir...
Värsta "vanetjataren" är annars Petrus. Attans den matte som försöker förbigå hans rutiner!
PUSS!

Vi i Kasperian sa...

Min viktigaste vana är mitt märgkex när vi går och lägger oss. När matte sitter uppe alltför länge drar jag iväg till sovrummet och liksom dansar runt lite. Då vet hon. :)

Gizmo sa...

Helgen var väldigt lugn här också men mest för att det var ishalka överallt så alla såg ut som bambi på hal is om dom vågade sig ut..
Idag var en bättre dag minsann..