torsdag 29 november 2012

Egen individ!

Bara för att man är släkt eller ser likadan ut som en annan cocker spaniel så betyder det ju faktiskt inte att jag är likadan som den/de! Nej, bara för att man kanske har samma linjer som vissa så betyder det ju inte att jag beter mig på samma vis som de?
Jag kan faktiskt skilja mig jätte mycket från mina bröder/systrar, pappa/mamma, mormor/farmor, farfar/morfar, kusiner och så vidare...
Jag är faktiskt en helt egen individ!! Precis som människor så har vi hundar också personligheter och då kanske jag är en sån personlighet som är väldigt försiktig och inte springer på vad som helst! Nej, jag kan också va rädd och osäker av mig.
En egen individ!
Att få höra att man förväntas vara en helt annan än man faktiskt är kan såra! Ja, i alla fall såra matten som förstår.
 Jag kanske helt enkelt behöver lite mer tid när det kommer till olika saker....

8 kommentarer:

Eva sa...

Du har SÅ rätt pysen!!!
Alla kan inte vara likadana. Och så väldigt trist det skulle bli då, särskilt för oss 2-benta som får lära känna var och en av er individer vartefter.
Stå på dig du! Du har all rätt att vara precis den braiga och goa' grabb du verkar vara!!!
PUSS!

Arlo sa...

Jamen såklar, Malte är ju Malte och Rudi är jau Rudi och matten är ju matten och så där håller det ju på...om man sen råkar var lik någon annan så sitter det ju bara på utsidan ju!

Ludde sa...

Klart att du ska vara som du är! Hussen och matten är så glada för att jag är som jag är! Skulle jag vara som någon annan skulle dom bli jättebesvikna. Vi har på något sätt liksom vuxit ihop på de här fyra åren. De har nog du och din matte gjort på era två år tillsammans och hon skulle nog inte vilja ha dig på något annat sätt. Sträck på dig!!! Kramis!

Hanna aka Lilla My sa...

Klart att alla är individer. Det hade ju ärligt talat varit ganska tråkigt annars :)

Carina sa...

Håller med dig helt och fullt!! Mina är lika men endå väldigt olika har också en som vill ta lite tid på sig och en annan som kastar sig in i saker och jag älskar dem bägge för att de har sina personligheter. Dumt om någon säger nåt annat och gör dig ledsen. Kram

Grabbarna boys sa...

Att du är just du Malte är vi så glada över......bry dig inte om vad andra säger, inte din matte heller!!
Teo är stolt över att vara din farsa och en bättre brorsa än du finns inte.
(för du ska bara veta hur jobbig vår halvbrorsa Melvin är för tillfället)
Ha en bra helg så syns vi på söndag i spårskogen....om vi hittar dit!!
Vov från Vilgot!

Vi i Kasperian sa...

Jag håller med precis alla som har skrivit här! :) Tycker PRECIS som dom!
Heja Malte! Och heja MIG, som också är en alldeles speciell individ... ;)

Anonym sa...

Ja det är häftigt att det kan skilja så mycket inom en ras. Och det är häftigt att så mycket är samma inom samma ras också :)

/Jenny o Brio