lördag 16 augusti 2014

Hur det ser ut nu!!

Kasper och hans matte skrev till oss i förra inlägget att de ville se lite bilder nu när matten har både ny kamera och går fotokurs!!
Oj, tänker ni kanske nu, blir det värsta proffsbilderna?? Eller kanske ni tänker något helt annat.
Matten som har skitdåligt självförtroende kan säga att; nää bilderna blir varken bättre eller sämre än innan. Visst är det mycket bättre kvalité på bilderna tack vare kameran..

I alla fall så tänkte vi visa lite bilder som matten tog när vi var på cockerpromenad härromkvällen!
Ser ni mig?? Måste ju ha koll på matten
Efter promenad så skulle alla ställas upp för då var vi tvugna att vara med på gruppfotografering
Vi var så många....

...att vi inte ens fick plats på samma bild!
Men sen fick alla våra mattar och hussar nån konstig idé om att endast vi hundar skulle va med på bild! Det gick inte så jättebra.... Men detta blev faktiskt en av mattens favoritbilder från kvällen!
Med mig främst så klart ;-) fast inte medvetet!
De va faktiskt två riktigt små småttingar som va med! Som endast va 12 veckor gamla och dom var ju matten såklart tvungen att fota med.. Och den bilden tyckte hon också blev en av kvällens favoritbilder..
Två små med sina nya familjemedlemmar
Efter allt fotograferande så skulle det va köttbullerejs! Då satte en av mattens kompisar upp två tallrikar med köttbullar på, sen ropade våran matte/husse och då skulle vi springa förbi köttbullarna utan att stanna!!! De va svårt!!!

Full fart mot husse (köttbullar??) :-)

Vissa klarade det strålande!

Populärt även bland de små!
Och tänk, här fick matten till och med med den superfina solnedgången! Men nu kanske ni undrar, men du då Malte? Fick du också köra köttbullerejs! Nej, jag var faktiskt övervakare och kontrollerade så att alla köttbullarna blev uppätna
Japp, alla köttbullarna var borta!
Sen skulle det tävlas om vem som kunde bära mest leksaker över en mållinje! Det var också populärt!!
Särskilt när man får bära falukorvar!
Fast de minsta små klarade sig faktiskt bäst!
Vi kan minsann, vi!!
Sen skulle det grillas korv i mängder till alla mattar och hussar och när man kommer hem är man ju bara såååå trött..
såååå väldigt trött...
Jaaaa, så ser det typ ut nu när matten fotograferar. Det är inte många som vill ställa upp som modeller så matten hon kan bara träna på mig och jag börjar tröttna lite nu!
Med detta så säger vi, ha en riktigt trevlig helg allihop!!

3 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

En sån massa snyggingar! Och ett sånt fint ställe n var på, såna mäktiga träd där i bakgrunden, jag och matte sitter här och tittar på sjätte bilden just nu. (Bra med två skärmar. :)

Och nu förstorar vi upp fjärde bilden rejält - så fin du är, där du sitter allra främst - KLART du ska sitta just där, det är ju din matte som fotar!
Klart vi ser dig där på första bilden också. :)
Jättefina bilder allihop, och inte ska du väl tröttna på att vara modell, prova med lite utpressning, hehehe (för vi vill så gärna se fler bilder)!
Kasper

Jennie sa...

Vilket bra reportage Malte och fina bilder Emma! Skicka in det till Cockertidningen! Kram Jennie, Stella och Agnes

Ludde sa...

Klart att jag ser dig när du kollar in matten! Det är väl jättebra när bilderna blir skarpa. Sen är det väl upp till motiven att se bra ut också. Det lyckades dom ju riktigt bra med allihop. Jag skulle också kunna ställa upp som köttbullskontrollant! Det skulle garanterat inte finnas en enda oäten köttbulle då heller... Kramis!