lördag 23 juli 2011

Min husmatte!

Ja, ibland får hon konstiga ideér för sig!! I förrgår var hon och "mormormatte" iväg och handlade och då köpte min matte blodpudding. Hon hade nämligen fått för sig att hon skulle göra eget hundgodis..
Så sagt och gjort...
Åh vad spännande det luktar här!!
Hela blodpuddingen skulle ju först delas i små tärningar så klart. Sedan skulle det läggas upp på bakplåtspapper och in i ugnen.
Vad gör du nu dåå???


In i ugnen i ca 45 minuter på 100 grader!
Vi fick vänta så lääääääänge och otååååligt på att de där godiset skulle bli färdigt!! Jag började nästan undra om det inte är bättre att köpa färdigt godis?? Det får man ju äta direkt lixom!!
Åhh vad det är tråkigt att vänta....
Men i alla fall så efter en lång väntan var det äntligen färdigt!
TADA!
Jag måste erkänna att det var värt den långa väntan! För vilket supergott godis det blev! Jag har varit extra lydig och snäll dessa dagarna för att kunna få fler godisbitar så nu är det snart slut.. Får allt säga till matte att fixa mer!

Ha det bra alla bloggisar!
Malte

9 kommentarer:

Katarina sa...

Det där godiset vill vi också ha!
/Nanna och Leia

Grabbarna boys sa...

Attans kulig matte ni har som fixar sånt urgott godis så här mitt i värsta festival som råder i Karlshamn nu.
Vi förstår att hon är hemma med er (precis som vår matte) istället för att ränna på stan.
Bästmattar vi har dååå!
Vov från grabbarna boys!

towericcoalfons sa...

Sånt godis är mums det har matte med gjort några gånger å vi tycker det är godare än köpegodis men det sliker ju oxå ner. Vi får säga till matte här att hon får göra nytt till oss med nu när hon har semester och allt.
Ja det e inte lätt med den dära pälsen som tovar sig ibland har matte rakat lite i precis armhållan på oss å det funkar bra.
Ha det gott Malte å Hälsa Till Ozzy!

Vov vov Ricco & Alfons & Towe

Eva sa...

Men matten får väl fatta att hon ska fixa så mycket så att det räcker så länge du vill ha???
Tycker vi alltså! Och vi ska nog ta ett snack med våran...
PUSS!
Jesper o Assar

Ludde sa...

Hej! Dig har jag inte sett förut. Va lik din pappa du är! Det var länge sen jag fick några såna blodpuddingsgodisar. Jag tror det finns några kvar i frysen sen sist, så jag ska prata med hussen. Tack för hälsningen. Jag kanske får träffa matten i morgon om hon får gå ut från avdelningen, för husse ska ha mig med i bilen när han passerar sjuka huset. Kramis!

Tassintryck sa...

Världens bästa godis minsann :-)!
kram från mig
/maria

Ludde sa...

Hej igen! Länka på du! Så´nt har jag inget emot, men trevligt att du frågade. Jag ska be hussen lägga upp dig som favorit, för det är alltid kul att få veta vad andra har för sig, och man får veta en massa bra saker. Jag är mattes och husses första egna hund, så jag måste fortfarande lära dom väldigt mycket, fast jag snart bott här i tre år... Kramis!

Sandra sa...

Åh smaskens :P det måste vi får vår matte att göra nästa vecka när hon har sem

Carina sa...

supergott godis det där vår lillhusse kom hem med 3 pkt från jobbet men tror ni matte orkade göra ? när då la det i frysen till en annan gång=(